Allt mellan himmel och jord

Jag har så sjukt sjukt sjukt ont i ryggen. Vet inte vad jag ska ta mig till!! Hur vet man vart man ska gå egentligen? Till en kiropraktor, naprapat, eller massör...fattar inte riktigt skillnaden på dessa?? Får väl vända mig till sjukvårdsupplysaren Google för råd. Risken är väl då hög att jag har cancer. Eller kanske till och med är gravid? Vem vet! Inget verkar ju vara omöjligt nu för tiden.

Kanske kan vara så att en sitter lite dåligt på jobbet.....borde skaffa någon form av ryggstöd.  

Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu så hörs vi en annan dag!  Ingen som vill komma hit och ge mig en massage? Bara att ta vägen förbi Stockholm ;)


Just nu värderat 3.0 av 157 människor

  • Currently 3,019108/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt