Allt mellan himmel och jord

Huejadamig vad trött jag är idag. Har verkligen inte sovit en.endaste.blund! Och nej, det är inte på grund av min rygg (det har blivit bättre), utan på grund av den där bättre hälften som sover bredvid mig om nätterna. Av någon anledning har hon börjat gnissla tänder, och inte så lite heller. Jag blir galen! Får nog ta och skicka henne till en tandläkare för sin tandgnissling. Alternativt att vi får köpa en ny soffa som jag kan gå ut och sova på. Inte mig emot, hon vägrar att ha en tv i sovrummet, men om jag sover på soffan kan jag ju somna framför tvn där, perfekt :D Dock är soffan som vi har nu hård som en sten.

Jaja, får väl försöka lida mig igenom denna dagen....vi hörs! 


Just nu värderat 3.0 av 150 människor

  • Currently 3,046666/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt