Allt mellan himmel och jord

Symaskin eller playstation?


skrivet den 12 jun av Philip, klockan:09:16

Igår kväll när vi satt och kollade på TV så säger tjejen plötsligt "vi måste byta gardiner". "Eeeh va? Vi kollar på Game Of Thrones nu! Det är skitspännande, varför tänker du på gardiner NUU?". "Ja, jag måste sy nya gardiner!". Ok, jaha tänker jag ... gardiner är väl inte så dyra. "Jag ska köpa ett playstation den här månaden, bara så du vet!". Borde förväntat mig kommande reaktion men blev ändå överraskad över tonfallet.

"Playstation!!!? Vad ska du med ett playstation till? Du sitter ju redan flera timmar om dagen vid datorn och spelar!"

Oooops, det här var inte bra men måste ju kontra med något - "Du köpte ju en jacka förra veckan, då kan jag köpa ett Playstation!"

"Du kan väl inte jämföra ett köp av en JACKA med en leksak!"

Ajaj, det var inte rätt taktik märkte jag försent ....

"Dessutom" ... lägger tjejen till ... "så behöver jag köpa en symaskin annars kan jag inte sy gardinerna. Gardiner är ju något som vi har nytta av båda två medan ett Playstation bara är till för dig!"

Ok, jag har ännu inte kapitulerat utan diskussionen fortsätter, men inte under tiden som Game Of Thrones ;). 


Just nu värderat 3.0 av 133 människor

  • Currently 3,045113/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt